Tulospalkkiomies palkitsi Anpe Oyn onnistuneesta tulospalkkioprojektista

Verkostoitumista aftereilla

Tuottavuusklubin afterworkkiä vietettiin torstaina 16.6.2022 Ravintola Kakolanruusussa Turussa. Ravintola on lanseerannut aivan uuden tavan ruokailla. Perinteisen ruokalistan sijaan ”Ruusussa” on tarjolla Kakolan pidot, joissa ruokien jaettavuus on iso osa kokonaisuutta.

Ravintola Kakolanruusu on ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka, ja oli upeaa saada paikalle joukko asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Tuottavuusklubin tarkoitus on koota Konsultointi Larikka Oy:n asiakkaita yhteen verkostoitumaan ja oppimaan toisiltaan. Tapahtuma on erittäin vapaamuotoinen ja jokainen osallistuja pääsee myös vuorollaan kertomaan lyhyen kertomuksen itsestään, yrityksestään sekä omasta kokemuksestaan Tulospalkkiomiehen palveluista.

Tulospalkkiomies palkitsi Anpe Oyn erittäin onnistuneesta tulospalkkioprojektista

Verkostoitumisen lisäksi aftereiden aikana Tulospalkkiomies palkitsi Anpe Oyn erittäin onnistuneesta tulospalkkioprojektista.

“Projekti oli erittäin mukava tehdä ja se sujui hyvin asetetussa aikataulussa.

Teimme aluksi ’kaikki firmassa samaan bonusjärjestelmään’ -mallin, jolla päästiin nopeasti liikkeelle. Jatkossa voimme jatkaa kohti tiimibonusmallia, jos halutaan, että henkilöiden oma vaikuttavuus lisääntyy entisestään”, kertoo Tulospalkkiomies Tommi Larikka.

Rakentamisen laatu syntyy pitkästä kokemuksesta ja parhaista menetelmistä – niin myös tässä Tulospalkkiomiehen ja Anpe Oyn yhteistyössä.

“Yrityksemme kasvun myötä oli tarpeen tarkastella prosesseja ja lähteä rakentamaan läpinäkyvää ansaintalogiikkaa eli bonusjärjestelmää”, Anpe Oyn toimitusjohtaja Hannu Pesola kertoo.

Lue Anpe Oyn toimitusjohtaja Hannu Pesolan kokemus projektista kokonaisuudessaan täältä.

Pitäisikö teidänkin yrityksen prosesseja hieman myllätä?

Oletko kenties pohtinut, miten Tulospalkkiomies voisi auttaa teidän yritystä?

Laita viestiä luuriin tai sähköpostiin, niin jutellaan asiasta tarkemmin. Ja tilaa Tulospalkkiomiehen uutiskirje ja pysy kartalla mitä tuottavuusteeman ympärillä tapahtuu!

Tommi Larikka
Tulospalkkiomies
020 719 9000
tommi.larikka@larikka.fi