Yrityksenne prosessit kuntoon – kuuden askeleen ohjelma

Ovatko myynnin prosessit yrityksessänne levällään kuin Jokisen eväät? Ja nyt kun tuli puheeksi, niin tuotannon prosesseistakin puuttuu punainen lanka? Se on inhimillistä sekä hyvin tavanomaista – ja siihen on tarjolla apua.

Olen jatkuvasti tekemisissä yritysten kanssa, joiden arki rullaa ja työt tehdään totuttuun tyyliin. Eteenpäin meneminen ja kasvu tuottavat kuitenkin jatkuvasti haasteita. Huomioitavan usein yritysten myynti- ja tuotanto-osastojen prosessit ovat levällään, eikä prosesseja ole mietitty välttämättä lainkaan.

Halua organisointeihin olisi, mutta keinot ovat vähissä, sillä työt painavat samaan aikaan päälle. Mistä saisi lisää aikaa kalenteriin? Miten voisi tehostaa prosesseja?

Veressäni virtaa tulospalkkiojärjestelmän kiihko. Tätä kutsumustani seuraten autan yrityksiä laittamaan prosessinsa kuntoon sekä vierittämään positiivisen kassavirtalumipalloefektin liikkeelle. Työntekijä on onnellinen, kun hän saa tehdä merkityksellistä työtä tuloksellisesti – ja saa siitä ansaitun bonuksen.

Tulospalkkiojärjestelmä on mitä mainioin tapa sitouttaa työntekijöitä taloon.

Tulospalkkiojärjestelmä on erinomainen väline laittaa yrityksenne prosessit mittaroitavaksi ja saada tiimit toteuttamaan niitä.


Yrityksenne prosessit kuntoon tulospalkkiojärjestelmän avulla – kuuden askeleen ohjelma


1) Löydetään yhdessä teidän tekemisenne fokus.
2) Luodaan selkeät ja juuri teidän yrityksellenne räätälöidyt mittarit ja niiden tavoitetasot.
3) Saadaan tiimit innostumaan ja kurkottamaan kohti tavoitteita.
4) Seurataan mittareita ja tarvittaessa muokataan niitä.
5) Viestitään selkeästi ja säännöllisesti työntekijöille.
6) Maksetaan tulospalkkiota työntekijöiden tilille normaalin palkan päälle, eli palkitseminen hyvästä työstä.

= Alkaa Lyyti kirjoittaa, viivan alla on ruuhkaa ja yhteistyömme on onnistunut!

Ota yhteyttä ilmaisen kartoituksen merkeissä, niin avaan yllä olevia kohtia seikkaperäisesti ja luottamuksellisesti. Laitetaan yrityksenne prosessit kuntoon tulospalkkiojärjestelmän avulla!

Tommi Larikka
Tulospalkkiomies
020 719 9000
tommi.larikka@larikka.fi