Turun Yrittäjien Lounarit Suomen Henkilöstötalolla

Tulospalkkiomies Turun Yrittäjien Lounarit 2022

Verkostoitumista Lounareilla

26.4.2022 pidettiin Suomen Henkilöstötalolla Turun Yrittäjien järjestämät Lounarit, jossa saatiin kuulla Tulospalkkiomies Tommi Larikan tulospalkkiojärjestelmän kevyt esittely.

Yrityksellämme on pitkä liiketoiminnan kilpailukyvyn kehittämiskokemus. Viime vuosina olen kehittänyt yritystä Suomen johtavaksi tulospalkkioasiantuntijaksi, joka tarjoaa kannustavan palkkausjärjestelmän avaimet käteen -projektina.

Selkeän ja toimivaksi todetun Tulospalkkiojärjestelmän avulla voidaan tuoda konkreettisia toimintamalleja yrityksen johdon avuksi, ja ennen kaikkea istuttaa nämä uudet toimintamallit käytäntöön.

Oli aivan mahtavaa päästä tapaamaan muita yrittäjiä rennon lounastapaamisen merkeissä, jossa pääsin hieman kertomaan nimenomaan tästä Tulospalkkiojärjestelmästä sekä sen tuomista hyödyistä. Meitä oli paikalla noin kymmenisen henkilöä ja tällaiset tapaamiset kasvotusten ovat loistava mahdollisuus päästä vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.

Jokainen osallistuja pääsi myös vuorollaan kertomaan lyhyen hissipuheen itsestään sekä yrityksestään.

Mittarina voidaan käyttää myös pehmeää fiilismittaria

Yksi Tulospalkkiojärjestelmässä käytettävistä mittareista voi olla esimerkiksi fiilismittari, jolloin mittauksen kohteena on pehmeitä arvoja, kuten yhteistyötaito, erikoisosaaminen, joustavuus, asiakastyytyväisyys (NPS) sekä työhyvinvointi.

Tulospalkkiomies tulospalkkiojärjestelmän fiilismittari

Tässä sitä ollaan käytettävissä tiimisi yhteishengen parantamiseksi ja piilossa olevan potentiaalin esiin kaivamiseksi.

Ota yhteyttä ilmaisen kartoituksen merkeissä ja laitetaan yrityksenne prosessit kuntoon tulospalkkiojärjestelmän avulla!

Tommi Larikka
Tulospalkkiomies
020 719 9000
tommi.larikka@larikka.fi