Case – Sivustamo

Tulospalkkiolla kohti toiminnan tehostamista ja kehittämistä

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut Sivustamo Oy on kotisivuihin, luovaan suunnitteluun, sisällöntuotantoon, markkinointiin ja Google-mainontaan erikoistunut yritys. Yhteistyö Henkilöstötalon kanssa alkoi rekrytointipalveluista, mutta jo ensimmäisellä tapaamiskerralla Sivustamo Oy:n toimitusjohtaja Arttu Arojoki kiinnostui tulospalkkiosta. Sen tavoitteena on suunnata koko henkilöstön huomio ja tekeminen niihin oleellisiin asioihin, joilla yrityksen toiminta kehittyy.

“Jo ennen tulospalkkiojärjestelmään tutustumista olin miettinyt, millä tavalla pystyisin sitouttamaan ja palkitsemaan työntekijöitäni. Tommi esitteli tulospalkkiojärjestelmän, ja palaverin päätteeksi löimme kättä päälle asiasta. Päällimmäisenä tavoitteena oli kehittää ja tehostaa toimintaamme, ja jo mielessä olleet kehitysideat laitettiin rullaamaan heti alkuvaiheessa.

Ulkopuolinen henkilö on tuonut uutta näkemystä ja aktivoinut hyvin kaikkia osallistumaan ja ideoimaan. Vaikka muutama tapaamiskerta onkin vielä edessä, uskon, että tämän projektin avulla tulemme kasvamaan tuloksellisesti ja pystymme tehostamaan toimintojamme taloudellisesta näkökulmasta.

Porukalta on tullut paljon positiivista palautetta, ja kaikilla on mahdollisuus saada palkkio. Itsekin odotan mielenkiinnolla, miten hommat lähtevät rullaamaan projektin päätyttyä. Suosittelen tulospalkkiojärjestelmää lämpimästi muille yrityksille!”

Arttu Arojoki
toimitusjohtaja